Μπαταρίες αυτοκινήτων σε μοναδικές τιμες Μπαταρία αυτοκινήτου οικονομική

Αναζήτηση
0
Καλάθι Αγορών
SALE NEW

Τρόποι πληρωμής

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με πέντε (5) διαφορετικούς τρόπους.

1. Μετρητά 2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 3. Paypal 4. Αντικαταβολή 5. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό


1. Μετρητά

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου καθώς και οποιαδήποτε άλλη συμφωνημένη χρέωση και επιβάρυνση στα ταμεία του καταστήματός μας.


2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα πληρωμής

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.
         

  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας.


3. Paypal

Ένας ασφαλής και γρήγορος τρόπος πληρωμής, μέσω paypal, εισάγοντας το email και τον κωδικό σου. Μεταφέρεσαι σε ασφαλές περιβάλλον της Paypal και η πληρωμή σου φαίνεται άμεσα στο κατάστημά μας.


4. Αντικαταβολή (μόνο για Αθήνα & Πειραιά)

Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση πιστωτικών καρτών. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου -κατά την παράδοση στο χώρο σου- πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

• Ισχύει για ποσά έως €1.500 για ιδιώτες και έως €500 για επιτηδευματίες

• Για ποσά μεγαλύτερα των €900 διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την προκαταβολή μέρους του ποσού ως προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας (30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας). Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.

Η προκαταβολή είναι πιο πιθανό να ζητηθεί εκ μέρους μας στις περιπτώσεις που η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτός ο τρόπος πληρωμής ισχύει μόνο για την Αθήνα και Πειραιά. 

Κόστος αντικαταβολής €2,50.


5. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και εξόφλησε την με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Παρακάτω είναι οι Τράπεζες που συνεργαζόμαστε και μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα που αναλογούν στην παραγγελία σου:


Δικαιούχος: ΗΛΙΑΝΝΑ ΓΩΓΟΥ


Alpha Bank

IBAN : GR4601401340134002002023802


Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ: GR0201101110000011135386487